Filteren
Je resultaten verfijnen door:

Prijs

Reviews
 • 4 & HOGER 
 • 3 & HOGER

Diadora - 1 Resulta(a)t(en)

 • MAGIC BASKET MID ICONA
  MAGIC BASKET MID ICONA

  DIADORA MAGIC BASKET MID ICONA

  DAMES
  € 110,00 € 55,00
  4.0/5(1)
  -50% OUTLET

DIADORA BESTAAT ZODAT ELK VAN ONZE STAPPEN EEN STEMPEL KAN ACHTERLATEN

Diadora creëert en produceert schoenen en kleding made in Italy, ontworpen om degenen die ze dragen in staat te stellen vooruit te komen in elke fase van hun leven. Het merk doet dit door zorg, passie, creativiteit en verbeelding in elk product te stoppen. Diadora onderscheidt zich door zijn Italiaanse knowhow.

Het DNA van de sport en de Italiaanse ambachtelijke traditie zijn de kenmerken van Diadora, een merk dat zijn oorsprong vindt op het sportveld en tegelijkertijd volledig thuis is op straat. Vertegenwoordigen wie ze zijn, zonder compromissen, heeft altijd centraal gestaan in de wereld van Diadora, die duidelijk de vastberadenheid wil aanmoedigen om te zijn wat anderen niet zijn: zichzelf.

Al 70 jaar lang zet het merk de knowhow van experts in de schijnwerpers en ontwikkelt het voortdurend kleding en schoenen waarbij ultramoderne technologieën, innovatie en stilistisch onderzoek met elkaar worden gecombineerd.

De collecties van Diadora doen de oudere modellen herleven die de geschiedenis van de sport in de legendarische jaren 70, 80 en 90 hebben bepaald, en creëren nieuwe hedendaagse straaticonen.

Diadora streeft er elke dag naar om zijn stempel te drukken op een duurzamere wereld.