Filteren
Je resultaten verfijnen door:

Prijs


Clique présente sa première collection.
Labellisée Low Impact, elle est fabriquée en France dans un atelier de l’économie sociale et solidaire basé à Roubaix.
Cet atelier accueille des jeunes et des personnes en réinsertion professionnelle.
La fabrication locale, durable et sociale de cette collection garantit une traçabilité totale, depuis la graine de coton jusqu’à la pièce que vous portez.
Bienvenue dans notre Clique.

Clique - 2 Resulta(a)t(en)

 • CLIQUE TEE SHIRT CLIQUE

  HEREN
  € 38,00 € 11,40
  -70% OUTLET
 • CLIQUE TEE SHIRT CLIQUE

  HEREN
  € 38,00 € 11,40
  -70% OUTLET

Clique presenteert haar eerste collectie.

Het merk heeft hetlabel Low Impact en de producten worden gemaakt in Frankrijk in een werkplaats voor sociale en solidaire economie gevestigd in Roubaix.

Dit atelier is bedoeld voor jongeren en mensen die met beroepsreïntegratie te maken hebben. Dankzij de steun van de vereniging Anti-Fashion, opgericht door Stéphanie Calvino, leren zij het vak van kleding maken, van styling tot naaien en het maken van prototypes.

Om deze sociale en verantwoorde productie te benadrukken, wilde Clique tijdloze producten van hoge kwaliteit aanbieden. 

De voor deze collectie gebruikte materialen zijn het resultaat van een uitwisseling tussen het team van Clique en Christophe Lépine, een specialist van Made in France, Made in Europe en milieuvriendelijke materialen. 

Het gekozen katoen wordt geteeld en gesponnen in Griekenland, in een coöperatie die de boeren steunt en een eerlijke prijs voor hen waarborgt. 

De lokale, duurzame en sociale productie van deze collectie garandeert volledige traceerbaarheid, van het katoenzaadje tot het stuk dat u draagt. 

Welkom bij onze Clique.

WELCOME
SNEAKER LOVERS!NEDERLAND

CHOOSE THE DELIVERY COUNTRY FOR YOUR FAVOURITE SNEAKERS

AUSTRIA BELGIUM DENMARK ESTONIA FINLAND FRANCE HUNGARY ITALY LUXEMBOURG MALTA NETHERLANDS PORTUGAL QATAR SLOVENIA SPAIN SWEDEN UAE
CONTINUE SHOPPING HERE